Dr. Frank Kinslow o strahu in paničnih napadih: Osvoboditev skozi opazovanje 

V današnjem blogu se bom ponovno dotaknila teme strahu in paničnih napadov ter podelila zanimiv pogled dr. Franka Kinslowa, ustanovitelja Kinslow Systema. Ko sem ga prosila, naj na kratko razloži, kaj strah in panični napadi pomenijo zanj, je odgovoril na izjemno slikovit način: 

Nezdravi strahovi so kot sence. Nimajo vsebine. Otrok pod posteljo vidi pošast, kjer je ni. Večina ljudi, ko se sooči s strahovi, skuša zbežati pred njimi ali pa se z njimi boriti. Oba pristopa naredita to, da se strah v naši zavesti še okrepi. Strah se rodi zaradi izgube zavedanja našega najglobjega bistva, našega Jaza. V kvantnem Entrainmentu imenujemo ta zaščitni Jaz Eufeeling. Eufeeling je tisti del nas, ki nas tolaži, podpira in neguje.” 

Vidimo, da dr. Kinslow razume strah kot iluzijo, brez dejanske vsebine. Poudarja, da se strah rodi iz izgube zavedanja našega najglobjega bistva – našega Jaza. Ta zaščitni Jaz, imenovan Eufeeling v okviru kvantnega Entrainmenta, predstavlja del nas, ki nas tolaži, podpira in neguje. 

Kljub temu, da se večina ljudi skuša strahov izogniti ali se z njimi boriti, pa dr. Kinslow zagovarja drugačen pristop. QE (kvantni Entrainment) pristop k strahu ni niti beg niti boj z njim. Temveč nas spodbuja, da postanemo zavestni svojega Eufeelinga in se počutimo varne. V tem stanju lahko enostavno opazujemo strah in spremljamo, kaj se bo z njim zgodilo. Eufeeling je kot sončna svetloba, ki obsije sence strahu. Tema se razblini in sčasoma spremeni v svetlobo Eufeelinga. 

V primeru močnih strahov, kot so napadi panike in fobije, obstajajo še dodatna navodila, vendar pa je osnovni nauk enak: opazujte strah iz varnega okolja in opazujte, kako se tema hitro razprši. 

Če vas ta pristop zanima in želite izvedeti več, vam svetujem, da obiščete spletno stran www.KinslowSystem.com.  

Dr. Frank Kinslow je avtor mnogih knjig in ustanovitelj Kinslow Systema ter ponuja dragocen vpogled v metodo, ki nam pomaga osvoboditi se strahu in paničnih napadov. 

Rada bi poudarila, da je opazovanje strahu in prepoznavanje njegove iluzorne narave ključni korak k osvoboditvi. Ko se zavemo svojega najglobljega bistva, Eufeelinga, se odpremo možnosti, da se soočimo s strahovi na način, ki nam omogoča, da jih opazujemo brez občutka ogroženosti. Svetloba Eufeelinga postopoma razprši temo strahu, prinašajoč notranji mir in svobodo. 

Vsak med nami se lahko spopada s strahom na svoj način, hkrati pa si napadi panike in fobije specifični primeri, ki zahtevajo dodatne smernice in podporo. Vendar pa temeljni nauk ostaja enak: opazovanje strahu in ozaveščanje Eufeelinga. 

Zahvaljujem se dr. Franku Kinslowu za njegovo dragoceno izročilo ter spodbujam vse bralce, da raziščejo Kinslow System in se naučijo več o tej preoblikovalni metodi za soočanje s strahom. 

guest

0 Komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej komentarje

Prejšnja objava

Naslednja objava

Discover more from Personal Growth: Tips for a Healthier Mind and Body

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading