O meni

Pozdravljeni! Sem Milena Lorber, avtorica knjige “Od strahu do moči – priročnik za premagovanje paničnih napadov in strahov. Ta knjiga je bila moj prvi korak v pisanju in deljenju svojih izkušenj ter uvidov na področju soočanja s paničnimi napadi.

Vendar sem kmalu ugotovila, da želim z vami deliti še veliko več. Moja notranja čustva, raziskovanje lastne notranjosti in osebna rast so postali moja strast. A da bi dosegla to stopnjo, sem se v življenju spopadala z mnogimi izzivi.

Tako sem se odločila ustvariti ta blog, kjer bom pisala o številnih drugih temah, ki se dotikajo človeških čustev, medsebojnih odnosov, iskanja sreče in izpolnjenosti ter razvoja lastne zavesti.

Skozi moje osebne izkušnje, spoznanja in vpoglede bom s čustveno globino delila zgodbe, nasvete in vaje, ki vam bodo pomagali pri vašem lastnem osebnem raziskovanju. Moj namen je, da vam nudim vir navdiha, podporo in možnost, da se poglobite vase ter razvijate svojo notranjo moč. Hkrati pa se še vedno tudi sama učim.

Poleg vsega sem navdušena tudi nad pisanjem moje druge knjige. Ta knjiga bo zajemala širše vidike človeške preobrazbe in bo ponudila sveže vpoglede ter orodja za osebno rast. S to knjigo želim doseči širšo občinstvo in deliti svojo strast in znanje na področju razumevanja človeške notranjosti. Nisem pa se še odločila ali bo napisana v slovenskem ali angleškem jeziku.

Hvala, ker ste se pridružili moji poti. Veselim se, da bom skupaj z vami delila čustveno bogate vsebine, ki vam bodo pomagale pri gradnji izpolnjujočega in smiselnega življenja.

4 Comments

 • KASACK

  November 5, 2023 at 8:58 pm

  great submit, very informative. I’m wondering why the opposite experts of
  this sector do not understand this. You should continue your writing.

  I’m confident, you have a huge readers’ base already!

  1. Milena Lorber

   November 6, 2023 at 3:17 pm

   Thank you for your kind words and encouragement! I greatly appreciate your feedback, and it’s wonderful to hear that you found my content informative. I’m dedicated to providing valuable information and insights to my readers, and I’ll certainly continue to do so.

   Your support means a lot to me, and it’s readers like you who inspire me to keep writing. I’m looking forward to having you as a part of our community, and if you have any questions or topics you’d like me to explore, please feel free to share.

   Best regards,
   Milena

 • lasertest

  November 6, 2023 at 11:24 am

  With havin so much content and articles do you ever run into
  any issues of plagorism or copyright violation? My website has
  a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it appears a lot of it is popping
  it up all over the internet without my permission. Do you know any ways to help prevent content
  from being ripped off? I’d certainly appreciate it.

  1. Milena Lorber

   November 6, 2023 at 3:12 pm

   First of all, thank you for reaching out! All I can tell is that I have all the information about copyright protection and content use clearly outlined in our Terms of Use.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *